Club van 100


Wordt lid van de Club van 100 van Stichting Vrienden van Droom Je Thuis

U bent al donateur van de Vrienden van Droom Je Thuis. Daarmee helpt u ons om onze droom te realiseren. Misschien kunnen we meer voor elkaar betekenen. In 2018 hebben we de Club van 100 van Stichting Vrienden van Droom Je Thuis opgericht. De start is al een succes, want sinds onze aankondiging van dit initiatief hebben zich nu al tien mensen aangemeld. Met een onderhandse schenkingsovereenkomst kunt u schenken aan de Vrienden van Droom Je Thuis waarbij de fiscus een deel meebetaalt. Het werkt zo: Met behulp van een onderhandse schenkingsovereenkomst geeft u jaarlijks een vast bedrag gedurende minimaal vijf jaar. Dit wordt via een akte vastgelegd. Voor u is dit fiscaal zeer aantrekkelijk, want het bedrag is volledig – zonder minimum of maximum – aftrekbaar van uw belastbaar inkomen. Afhankelijk van uw situatie kunt u dus tot de helft van het bedrag terugkrijgen van de fiscus.

U wordt lid van de club van 100 als u middels een onderhandse schenkingsovereenkomst voor tenminste 5 jaar minimaal € 200 per jaar schenkt aan Stichting Vrienden van Droom Je Thuis. De fiscus biedt u het belastingvoordeel, de Stichting Vrienden van Droom Je Thuis biedt u daarnaast nog veel meer. Eens per jaar krijgt u, als lid van de club van 100, een gezellige middag aangeboden in de tuin of in het atrium van het Droom Je Thuis-huis wanneer het gebouw gerealiseerd is. Tijdens deze middag zullen bestuur, ouders en bewoners aanwezig zijn zodat u, indien u dat wilt ook uw ideeën over het Droom je Thuis-huis en andere zaken kunt bespreken. Zo kunnen wij naast uw financiële gift ook ons voordeel doen met uw bijdrage door ideeën en tips. U krijgt een speciale vermelding (als particulier of als bedrijf) op onze website en in onze nieuwsbrief; u mag hiervoor zelf tekst aanleveren als u dat wilt. Let op, de club van 100 bestaat uit maximaal 100 mensen!
U contact met ons opnemen als u de overeenkomst wilt ontvangen. Bel naar ……………. of mail naar …………………. Wilt u liever een onderhandse overeenkomst met een ander bedrag? U kunt van hetzelfde formulier gebruik maken en ook profiteren van het belastingvoordeel. Wij helpen u graag hierbij!

Naamplaatje
Naamplaatje 1