Mady, dit is haar verhaal

Mady (2000) woont thuis bij haar ouders samen met haar oudere broer.

Op anderhalf jarige leeftijd kreeg zij, een aantal uur na haar BMR vaccinatie, hevige koortsstuipen die overging in een zeer moeilijk te stoppen epileptische aanval. Mady raakte in coma en liep door deze situatie een hersenbeschadiging op die kenmerken van dyspraxie veroorzaakte en daarbij ook haar taal en spraakcentrum raakte.

Haar leergierigheid, doorzettingsvermogen, haar vrolijke karakter hebben er toe bijgedragen dat er hard werd (en wordt) gewerkt aan het herstel van weggevallen functies. Na haar revalidatie periode vervolgde zij haar weg naar het ZMLK onderwijs.

Mady houdt van gezelligheid om haar heen. In haar vrije tijd kijkt ze uit naar haar wekelijkse dansles en voetbaltraining. In de toekomst zou ze graag haar dag besteden aan helpen op de kinderopvang.

De logeerweekenden van Droom je thuis zorgen ervoor dat ze met leeftijdgenootjes leuke herinneringen verzamelt. Thuis, altijd tussen volwassenen, ligt eenzaamheid op de loer.

Mady vindt het fijn om in haar eigen kamer te spelen, waarbij zij nooit alleen is. Haar nep-hond en andere knuffels spelen mee en samen luisteren ze naar 100% NL.