Arlette, dit is haar verhaal

Arlette (1994) is een lieve vrolijke meid die van de kleinste dingen volop kan genieten.

Ze is geboren met het syndroom van Down en woont thuis bij haar ouders. Ze is de oudste van het gezin en heeft nog twee jongere broers.

Arlette heeft het thuis nog erg naar haar zin maar het lijkt haar ook geweldig om samen met de andere kanjers in het Droom Je Thuis-huis te gaan wonen.

Arlette werkt twee dagen in de week op een kinderboerderij in Hoek van Holland. Ze vindt het heerlijk om voor de dieren te zorgen en de boel opgeruimd te houden. Vooral de paarden die komen overwinteren op de kinderboerderij vindt ze erg leuk.

Naast de kinderboerderij werkt Arlette nog 1 dag in de week in een lunchroom in De Lier waar ze helpt in de bediening en 1 dag op het Werk-Palet in Naaldwijk. Op dit moment volgt Arlette ook een cursus op een school in Naaldwijk. Ze vindt dit erg leuk en is dol op administratie-mappen vol met huiswerk. Hoe dikker de map wordt, hoe blijer ze is.

Naast haar werk gaat Arlette 1 keer in de week naar een manege in Den Haag om te gaan paardrijden en volgt ze in kookles in Naaldwijk. Verder vindt ze het heerlijk om lekker te tutten, zoals haar nagels laten verzorgen en om heerlijk te gaan shoppen in de stad. Meidendag zoals Arlette dat zelf altijd noemt.

Arlette gaat nu volop genieten van de logeerweekenden op Park Vlughtenburg met de andere kanjers van Droom Je Thuis. Wij hopen dat ze een hele mooie toekomst tegemoet gaan met elkaar en dat dit wordt bekroond met een hele mooie droomwoning.