Wilt u ook steun geven aan een hartverwarmend doel? 

Dat stellen wij bijzonder op prijs.

Wat kunt u doen?

Er zijn verschillende mogelijkheden.

Stichting Vrienden van Droom Je Thuis is in het bezit van de ANBI-status. Dit betekent dat de stichting geen schenk- of erfbelasting verschuldigd is over de bedragen die de stichting geschonken krijgt. Maar ook voor de schenker heeft die ANBI-status voordelen: u mag namelijk uw gift aan een ANBI-instelling  in aftrek brengen voor de Inkomstenbelasting.

Eenmalig geld geven.

Wat gebeurt er met uw gift?

De bestuurders van Stichting (Vrienden van) Droom Je Thuis ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden. Datzelfde geldt voor de familie, vrienden en vrijwilligers die al hun werkzaamheden belangeloos verrichten. Onze kosten worden daardoor zo laag mogelijk gehouden. Om ons doel te bereiken zijn sommige kosten echter noodzakelijk; denk daarbij aan:

– Vervoer
– Website
– Promotie
– Communicatie
– Kamer van Koophandel/Notaris/Bankrekening

Voorts gebruiken we de ontvangen giften natuurlijk om tijdens de logeerweekenden leuke uitstapjes te organiseren voor onze toekomstige bewoners en reserveren we geld voor de inrichting van het Droom Je Thuis huis indien dit gerealiseerd is.

Via de blauwe doneer-knop hiernaast kunt u direct via iDEAL een donatie doen. Wilt u gebruik maken van uw SEPA overschrijvingsformulier dan zijn onze IBAN gegevens: IBAN: NL94 RABO 0325 0358 57 t.n.v. Vrienden van Droom Je Thuis o.v.v. eenmalige bijdrage

Droom Je Thuis als uw goede doel?

Jarig of iets te vieren? Een jubileum van de zaak? Steeds vaker ontvangen wij giften van mensen en bedrijven uit Westland en omstreken, die aan hun gasten vragen in plaats van cadeaus geld te doneren voor Stichting Droom je Thuis.

Indien u dit aanspreekt en overweegt om Stichting Droom Je Thuis hiervoor uit te kiezen dan kunt u op de PR en Communicatie pagina onze logo’s downloaden die u bijvoorbeeld op uw uitnodiging kunt plaatsen. Desgewenst kunnen we u ondersteunen bij het voorzien van logo’s, maar ook door het plaatsen van zogenaamde banners en beachflags. Mocht u hulp nodig hebben schroom dan niet om met ons contact op te nemen via dit emailadres.

Klik op de afbeelding hierboven om het formulier te openen.

Dank u wel voor uw aanmelding! Een andere mogelijkheid om u als Vriend aan te melden is door een zogenaamde periodieke gift te doen. Zie voor meer informatie onder “Periodieke Gift aan Droom je Thuis”, hieronder.

Vriend worden? Lees hier waarom.

In de huidige tijd waarin wij leven is het moeilijk om een wooninitiatief zoals Stichting Droom Je Thuis dat voor ogen heeft op te zetten. Daar hebben we Vrienden voor nodig; liefst zoveel mogelijk. Vrienden die ons een warm hart toedragen en bereid zijn ons middels een jaarlijkse donatie ondersteuning te geven. Deze donaties hebben wij nodig omdat reguliere zorggelden en subsidies niet toereikend zijn. 

Wij zijn op zoek naar steeds meer vrienden die ons wooninitiatief een warm hart toedragen en deel willen uitmaken van de Droom-je-thuis-familie. Dus wordt Vriend en ondersteun een hartverwarmend doel.

Tweerichtingsverkeer.
Vriend zijn van Droom Je Thuis betekent dat u met ons wooninitiatief verbonden bent. Dit doet u door ons te steunen met een jaarlijkse financiële bijdrage. Uiteraard houden wij u graag op de hoogte door onze periodieke digitale nieuwsbrief, indien u dit wenst.

Alle giften, legaten, sponsorbijdragen en de financiële steun die wij van ontvangen wordt volledig ingezet voor het wooninitiatief van de Stichting Droom Je Thuis; dus voor het welzijn van de toekomstige bewoners. 

Wilt u als Vriend een bijdrage leveren aan ons Droom Je Thuis huis, klik dan op de afbeelding van de Vrienden-van-folder naast deze pagina. Vervolgens wordt in een nieuwe webpagina het formulier voor automatische incasso geopend waarop u uw gegevens kunt invullen en veilig versturen.

Eenmalige of periodieke schenking doen.

Wilt u een goede bestemming voor uw vermogen?

Zoekt u een goed doel dat met uw schenking veel verschil kan maken voor 12 gehandicapte jongvolwassenen? Dan bevelen wij Stichting Droom je Thuis van harte bij u aan. Met uw schenking helpt u het leven van deze groep te veranderen en ertoe bij te dragen dat deze jonge mensen met een beperking mee kunnen doen in onze samenleving. Zo ontstaat er een inclusieve samenleving, een samenleving waarin iedereen er toe doet?

Hoe kan ik helpen?

U helpt vanuit uw privévermogen, met uw (familie)stichting of vermogensfonds met een eenmalige of meerjarige gift. Naast een schenking, behoren ook het ter beschikking stellen van uw kennis of uw netwerk tot de mogelijkheden.

Graag verwijzen wij u naar de verschillende  projecten.

Kies de schenkingsvorm die bij u past.

U wilt op een zo efficiënt mogelijke manier een deel van u geld/vermogen aanwenden om ons te ondersteunen. Uw gift moet bij u passen en daarom komen we graag met u in gesprek om te bekijken welke schenkingsvorm het beste bij u past. Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken we samen welke schenkingsvorm het beste bij u past. Zo kunt u denken aan:- eenmalige gift

– meerjarige steun
– periodieke schenking met belastingvoordeel
– schenken via een testament

U kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen.

U kunt daarvoor het contactformulier gebruiken. Klik hier om het contactformulier te openen.

Wij zullen u zo spoedig mogelijk per mail antwoorden of anderszins contact met u opnemen.

Klik op de afbeelding hierboven om de overeenkomst te openen.

Periodieke gift aan DJT voor 100% aftrek!

U wilt een periodieke gift doen aan de Vrienden van Droom Je Thuis. Als uw periodieke gift voldoet aan een aantal voorwaarden (o.a. ≥ 5jaar), dan mag u het hele bedrag van de gift aftrekken in uw aangifte inkomstenbelasting. Er geldt geen drempel en geen maximumbedrag voor periodieke giften kunt u die aftrekken . Er moet dan wel eerst een schriftelijke overeenkomst zijn opgemaakt tussen u en Stichting Vrienden van Droom Je Thuis. U kunt daarvoor het formulier “Overeenkomst Periodieke gift in geld” gebruiken.

Meer informatie over een periodieke gift vindt u onderaan dit formulier. Klik op de afbeelding hiernaast om het overeenkomst-formulier te openen  in PDF en evt. te downloaden.

U kunt ook contact met ons opnemen (via contactformulier) waarna wij u aanvullende informatie kunnen verstrekken over deze fiscaal gunstige manier van periodiek schenken. Ook kunnen wij u dan informeren over onze Club van 100 van Stichting Vrienden van Droom Je Thuis.

KvK: 70048916

© Stichting Vrienden van Droom Je Thuis

IBAN: NL58 RABO 01770 99380