Stichting Vrienden van Droom Je Thuis, voor steun aan een hartverwarmend doel

De Stichting Vrienden van Droom Je Thuis is opgericht ter ondersteuning van de Woon en Zorg-Stichting Droom Je Thuis. De stichting heeft ten doel het verlenen van financiële steun aan het werk van Stichting Droom je Thuis. In het bijzonder aan die activiteiten waarvan de kosten niet of niet voldoende kunnen worden bestreden uit algemene sociale voorzieningen, subsidies en/of op andere wijze.
De Stichting werft fondsen voor doelgerichte projecten. De huisvesting en zorg van het Droom Je Thuis Huis gaat voornamelijk door de bewoners en wettelijke voorzieningen worden vergoed. Maar daarmee wordt het beoogde doel, een prettige woonvoorziening, niet volledig gerealiseerd. Voor bijvoorbeeld de inrichting en gezellig aankleden van de algemene verblijfsruimten, een tuininrichting met aangepaste voorzieningen, aangepaste vervoersmiddelen, speeltoestellen, georganiseerde uitjes of bijvoorbeeld een snoezelruimte is de stichting afhankelijk van giften, donaties, legaten en sponsoring en zijn donateurs en vrienden van Droom Je Thuis onmisbaar.
Daarnaast vindt de communicatie met belangstellenden, vrienden, sponsoren en donateurs plaats via de website van de Vrienden van Droom Je Thuis. Hier vindt u he laatste nieuws over de realisatie van onze droom, foto’s van evenementen en acties, onze nieuwsbrief, de diverse projecten waar wij sponsoring voor zoeken en later ook de foto’s van de bouw van ons Droom Je Thuis Huis.
Wilt u contact met ons zoeken maak dan gebruik van het contactformulier dat u vindt op de pagina “contact”. Wij wensen u veel lees en kijkplezier op onze website.