Fijn dat u er over nadenkt om Stichting Vrienden van Droom Je Thuis financieel te steunen.

Uw sponsorbijdrage is zeer welkom aangezien hierdoor de toekomstige bewoners van het Droom Je Thuis huis net dat extra’s geboden kan worden waardoor het huis voor hen een prettige omgeving is omte leven en om om zichzelf te kunnen zijn.

De Stichting Vrienden van Droom Je Thuis is in 2017 opgericht ter ondersteuning van de Wonen en Zorg-Stichting Droom Je Thuis. Wij werven fondsen voor doelgerichte projecten. De huisvesting en zorg van het Droom Je Thuis huis gaat voornamelijk door de bewoners en wettelijke voorzieningen worden vergoed. Maar daarmee wordt het beoogde doel, een prettige woonvoorziening, niet volledig gerealiseerd. Voor bijvoorbeeld de inrichting en gezellig aankleden van de algemene verblijfsruimten, een tuininrichting met aangepaste voorzieningen, aangepaste vervoersmiddelen, speeltoestellen, georganiseerde uitjes of bijvoorbeeld een snoezelruimte is de stichting afhankelijk van giften, donaties, legaten en sponsoring en zijn donateurs en vrienden van Droom Je Thuis onmisbaar.

U denkt er over na om een financiele bijdrage te leveren aan het Droom Je Thuis huis. U steunt daarmee een hartverwarmend doel en daar zijn wij heel blij mee. Wij zijn u zeer dankbaar voor uw bijdrage. Dank u wel.

Eenmalige donatie (online via iDeal, Credit Card of Overboeking)

Leest u eerst onze privacyverklaring voordat u uw gegevens met ons deelt. Klik hier om de privacyverklaring te lezen.