Bio Vakantieoord

In het paasweekend van 2015 zijn wij voor het eerst naar het Bio vakantieoord in Arnhem geweest. De kinderen hebben daar een toptijd gehad en onder andere paard gereden en gezwommen. We waren echt een weekend op vakantie met de hele groep, dus dat was genieten voor zowel de begeleiding als de kinderen! Wegens het grote succes van dit weekend, staat de volgende vakantie naar het Bio Vakantieoord al gepland: in de zomervakantie van 17 t/m 21 augustus zullen we een midweek naar Arnhem gaan!

 

Omdat hiervoor ook geld nodig is, zijn wij ontzettend blij met de donatie van De Ronde Tafel nr.97. Zij organiseerden op 6 juni 2015 een beachvolleybaltoernooi op het strand van Ter Heijde, waarvan de opbrengst naar (onder andere) Stichting Droom je Thuis ging. Hiermee hebben zij het fantastische bedrag van €4000,- opgehaald. Wij zijn De Ronde Tafel Westland daar ontzettend dankbaar voor!

IMG-20150404-WA0034

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.