Vakantieweek Arnhem

Hoi allemaal!

We zijn weer een tijdje terug van een spetterend midweekje in Arnhem. Van 17 t/m 21 augustus waren we op het BIO Vakantieoord. We hebben het ontzettend leuk gehad!

We zaten in “Nemo” een mooie, grote, aangepaste vakantiewoning voor 14 personen. In het huisje hebben we ons vermaakt met spelletjes, voetballen, samen koken en brownies bakken, af en toe tv kijken en natuurlijk chillen in onze eigen snoezelruimte! Dat was al supergezellig, maar we zijn ook naar de disco op het park gegaan, we hebben een middag heerlijk gezwommen met z’n allen en hebben ook paard gereden! Op woensdag zijn we naar het openluchtmuseum geweest en liepen we door het Nederland van de jaren ’20, van de jaren ’50 en van de jaren ’80. Superleuk om te zien allemaal! Eén molen was wel heel speciaal, want daar heeft de betovergrootvader van Marit nog op gewerkt!

We kunnen bijna niet in woorden uitdrukken hoe gezellig het was, daarom proberen we het maar met de foto’s en filmpjes die we daar gemaakt hebben. Zo kunnen jullie nog even meegenieten van onze topweek!

 

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.