Daar is onze rolstoelbus dan!

Daar is ze dan. Onze eigen Droom Je Thuis rolstoelbus. Aangekocht bij Aanpassingsbedrijf Bierman uit Nieuw-Vennep maar zonder de hulp van al onze donateurs, sponsoracties van bedrijven, verenigingen en particulieren en bijdagen van maatschappelijke organisaties was dat nooit gelukt. En wat zijn we trots. En onze kanjers zijn super blij. Tijdens het aansluitende logeerweekend is de bus gelijk ingezet om naar een leuk uitje te rijden (Lente Fair in Den Haag). De bus is nu nog egaal wit maar binnenkort gaan we de bus voorzien van het DJT logo en nog andere mooie beletteringen. Wij verwachtten dat jullie onze bus nog vaak tegen gaan komen in het Westland en wij hopen dat Stichting Droom Je Thuis daardoor nog meer bekendheid gaat krijgen.
Alle sponsoren, donateurs en andere gulle gevers, NOGMAALS HEEL VEEL DANK VOOR AL JULLIE BIJDRAGEN VOOR ONZE BUS ????????

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.