Peuteren met het Peuterfonds

Op zondag 25 juni heeft Stichting Peuterfonds voor 14 Westlandse kids met een beperking een leuke visdag georganiseerd in recreatiegebied Boonerlucht bij Maassluis. Alle 9 kanjers van Droom Je Thuis waren ook aanwezig. Na de introductie en lekkere taart en limonade werd er begonnen met vissen. Iedere visser had een vrijwilliger naast zich die alle kneepjes van het vissen kende. Tussendoor werd er geluncht met een heerlijk broodje knack, krentenbol, fruit en drinken.
Na de lunch werd verder gevist. Menig visje werd gevangen, al maakte het wel uit op welke plekje zat. Om 15:00 werden de vissen geteld, er werden meer dan 100 vissen gevangen. De pechvogels hadden maar 1 visje gevangen en de geluksvogels wel meer dan 15. De winnaar had wel 18 vissen aan de haak geslagen en dat was Sanne. Maar ja als het vissen in je bloed zit kan dat ook niet anders. Zo is het toch Sanne?
Het was een leuke en gezellige dag. Stichting Peuterfonds bedankt voor jullie inzet namens alle begeleiders, ouders en de kanjers van Droom Je Thuis.
(Zie ook: http://peuterfonds.nl/evenementen/boonerlucht-maassluis/ Laatste 2 van onderstaande foto’s zijn gemaakt door Stichting Peuterfonds)

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.