ANBI status voor Droom Je Thuis en voor de Vrienden van DJT!

Al enige tijd leefde bij Stichting Droom Je Thuis en bij de Vrienden van Droom Je Thuis de wens om door de Belastingdienst aangemerkt te worden als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). ANBI’s kunnen gebruikmaken van bepaalde belastingvoordelen maar ook voor donateurs is het interessant om aan ANBI’s te schenken omdat de schenking van de aangifte inkomstenbelasting mag worden afgetrokken.

Een aantal weken geleden hebben onze beide stichtingen de ANBI status aangevraagd en deze week kregen wij bericht dat de ANBI status is toegekend. St. Droom Je Thuis met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2017 en de Vrienden van DJT stichting van af de oprichtingsdatum 10 november 2017.

Wij zijn hier super blij mee en hopen dat deze ANBI status ons helpt om nog meer mensen te kunnen overtuigen om onze droom te steunen.

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.