Jaarlijkse DJT BBQ gesponsord door lokale ondernemers

Een maal per jaar wordt door Stichting Droom Je Thuis een BBQ georganiseerd voor personeel, ouders en de aanstaande bewoners van het Droom Je Thuis-huis. Het doel is om de onderlinge band te verstevigen, het personeel te bedanken voor hun geweldige en liefdevolle inzet en om elkaar eens te ontmoeten in een setting waarbij niet de zorg centraal staat. Dit jaar was erg speciaal, omdat de gehele BBQ was gesponsord door lokale ondernemers. Onze nieuwe kanjer Kelly en haar ouders hebben zich hiervoor ingezet en hebben, met een bezoek aan de diverse ondernemers, een bijdrage aan onze BBQ gevraagd: De Parel Foodmaster, Keurslager Poleij, Slagerij van Koppen, Hoogvliet, Il Bianco, Poelier vd Ende, Poelier Lieffering, Westland Salades BV, Bakker vd Berg, Meesterbakker Roodenrijs, Dirk, AH, Drukkerij Multi Media Westland, Bongaards Bloemwerk, Kwekerij IJzelenberg en Weg Na Het Werk gaven hier gehoor aan waardoor een heerlijke BBQ kon worden samengesteld.

Fijn om te beleven dat ook zij Stichting Droom Je Thuis een warm hart toedragen. Bedankt voor jullie geweldige bijdragen.

 

 

 

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.