Westland Boksgala. Ondernemers knokken tegen elkaar voor Stichting Droom je Thuis

Dertien Westlandse ondernemers gaan het komende half jaar bokslessen volgen. Ze worden klaargestoomd voor het Westland Boksgala 2019 en gaan op deze manier letterlijk vechten voor het goede doel, de stichting Droom je Thuis.

De officiële aftrap van de actie vond afgelopen vrijdag plaats in het tramhuisje in Naaldwijk. Daarmee hebben dertien ondernemers uit het Westland het startsein gekregen om zich te ontpoppen tot ware boksers.

De boksers in spé zijn Eric de Winter, Anne-Marije Captijn, Stef Heemskerk, Remmert Keizer, Ferry van den Berg, Roy Wensveen, Jack van der Ende, Tim en Sven van der Meer, Jules Heemskerk, Edwin Veenman, Monique Barendse en Johan Leerdam. Zij krijgen ruim een half jaar les bokstraining bij Defence Academy in Naaldwijk. Op 18 mei stappen ze tijdens het Westland Boksgala, dat in De Leuningjes in Poeldijk gehouden wordt, de ring in.

Eigen donatiepagina’s
De boksers betalen voor hun deelname en krijgen een online hun eigen donatiepagina’s, zodat mensen ze financieel kunnen steunen. Het doel van de actie is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting Droom je Thuis, die een woonvorm in een nagebootste gezinssituatie biedt voor kinderen en jongvolwassenen die een beperking hebben. ,,We gaan geld inzamelen voor de inrichting van een zogeheten snoezelruimte”, legt Shirley Schelkers, voorzitter van de stichting Westland Boksgala uit.

Ondernemers die samen met de dertien hierboven genoemde ondernemers op 18 mei het gevecht aan durven gaan, kunnen nog inhaken bij de actie. Zij kunnen zich opgeven door te mailen naar shirley@sdcommunicatie.nl.

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.