Bazar Vredekerk uit de Lier groot succes

De 2018 van de bazar van de Vredekerk uit de Lier is wederom en groot succes geworden. De bazar werd afgelopen week gehouden in ’t Centrum in De Lier. De opbrengst is voor een deel bestemd voor verschillende goede doelen: Hospice Beukenrode, Stichting Avavieren en Stichting Droom je Thuis. De rest van de opbrengst is voor de kerk bestemd. In en rondom gebouw ’t Centrum was van alles te doen. Behalve de bazar met de bekende onderdelen Rad van Avontuur, Bloemenstand, Rommelmarkt, Seniorenochtend en koffiecorner waren er nog diverse andere leuke activiteiten. De vele bezoekers waren enthousiast en genoten van de gezelligheid. De drie goede doelen ontvingen elk €5000,-. Stichting Droom Je Thuisn is heel blij met deze fantastisch mooie bijdrage die natuurlijk ook gebruikt gaat worden voor ons toekomstige Droom Je Thuis-huis. Mensen van de Vredekerk, bazarcommissie, alle vrijwilligers en alle bezoekers van de bazaar heel hartelijk bedankt namens de kanjers van Droom Je Thuis.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.