Kerst en Nieuwjaarswens

Aan het einde van het jaar 2018 willen wij onze volgers, sponsoren en vrienden van Droom Je Thuis bedanken voor de morele en/of financiële die ons ook dit jaar weer gegeven is. Een jaar waarin voor ons diverse acties en evenementen zijn georganiseerd waarvan de opbrengst ons enorm helpt het toekomstige Droom Je Thuis-huis te bouwen.
2018 is een jaar geweest waarin (achter de schermen) vele gesprekken met de Gemeente Westland zijn gevoerd over het Droom Je Thuis-huis. Wij hopen (en verwachten) in 2019 kunnen vertellen dat wij onze droom mogen gaan realiseren aan het Zuideinde in Naaldwijk en dan eindelijk naar buiten kunnen treden met definitieve tekeningen en plannen. 2019 wordt een jaar waarin wij volop gaan inzetten om de financiering van het Droom Je Thuis-huis voor elkaar te krijgen. Met uw steun en/of hulp zijn wij gelukkig al goed op weg maar het financiële plaatje is nog niet rond. Wij hebben goede moed, u kent ons motto: Als je vol vertrouwen de richting van je dromen volgt, beleef je successen die je nooit zou hebben verwacht.
Wij wensen u allen hele fijne feestdagen toe en een gezond 2019.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.