Lustrum gift voor Droom Je Thuis

Onlangs heeft Stichting Droom Je Thuis een gift van €3000,- ontvangen van een Westlandse bedrijf vanwege het 1e lustrum. Tijdens het feest voor familie en vrienden heeft de gastheer aan zijn gasten gevraagd om, i.p.v. een cadeau, een donatie te doen aan Stichting Droom Je Thuis. De gasten doneerden totaal €1450,- en het bedrijf heeft dit mooie bedrag aangevuld tot wel €3000,-
Een van de redenen dat Droom Je Thuis is uitgekozen als goede doel werd als volgt verwoord door de eigenaar: Waarom DJT? Omdat veel ouders van de kanjers van DJT, naast een kind met een beperking, ook nog andere jonge kinderen hebben. Net zoals wij en mijn gasten die met hun jonge kinderen op ons feest zijn geweest. Stichting Droom Je Thuis ontlast de ouders indien hun kind af en toe een weekend met DJT gaat logeren. Maar niet alleen de ouders, ook de rest van het gezin wordt hierdoor ontlast en zo krijgt deze broertjes en zusjes dat beetje extra aandacht waardoor hun jeugd weer een beetje mooier wordt. En dat ondersteunen wij van harte.

Sommige gulle gevers vinden het niet nodig om door hun gift met naam en toenaam in de publiciteit te komen en dat respecteren wij. Maar wij bedanken hen natuurlijk van harte voor deze bijdrage die geheel ten goede zal komen aan de kanjers van Droom Je Thuis.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.