“Hole in 1” voor DJT


In de maanden augustus en september heeft het Westland Open golftoernooi plaatsgevonden. Het Westland Open is een jaarlijks terugkerend open golftoernooi met ruimte voor 1.000 deelnemers. Er is ruimte voor spelers uit heel Nederland (en daarbuiten). Het wedstrijdprogramma was verdeeld over selectieronden en een finaledag. Van 10 t/m 14 en van 24 t/m 27 augustus 2017 werden de Challenges gespeeld op de Par 3 baan van Golfclub Westland te ‘s-Gravenzande. De finale was op 16 september en werd op Golfbaan Bentwoud gehouden. Op de finaledag is gespeeld over 18 holes en werd er gestreden om de titel van Het Westland Open 2017 met aansluitend een diner en de prijsuitreiking van de felbegeerde Kampioensbokaal.

Het Westland Open verbindt zich jaarlijks aan een goed doel. Dit jaar was dat stichting Droom Je Thuis. Bram Kloos, initiatiefnemer van Golfclub Westland en organisator van het Westland Open maakte voor de aanvang van het diner bekend hoeveel dit jaar de opbrengst was geworden. Stichting Droom Je Thuis kon in totaal met €1000,- worden verblijd. Ingrid Nieuwenhuis, een van de ouders binnen de stichting, legde de deelnemers van het toernooi nogmaals de doelstellingen van Stichting Droom Je Thuis uit en verzekerde iedereen dat het geld geheel aan het logeren en toekomstig wonen zal worden besteed.

Als bonus voor Stichting Droom Je Thuis werd later op de avond door de deelneemster die als enige tijdens dit toernooi een “hole in 1” had geslagen haar gewonnen prijs geveild waarna zij de opbrengst van €450,- ook aan onze stichting doneerde.

Namens alle kanjers van Stichting Droom Je Thuis en hun ouders bedanken wij de organisatie en alle deelnemers van het Westland Open voor hun bijdrage, zowel financieel als moreel, aan onze stichting. Wij vinden jullie helemaal 👍.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.