Concert Gala Janah Louard

De Haagse zanger Janah Louard heeft op 22 en 23 november 2019 een muzikaal optreden “LIVE IN GRAND HOTELAMRATH KURHAUS” verzorgt met daaraan gekoppeld een wervingsactie waarvan de opbrengst bestemd was voor Stichting Droom Je Thuis. De wervingsactie vond plaats op zaterdag 23 november 2019 tijdens het CONCERT GALA waar Janah optrad met een vijftienkoppige liveband. Daarnaast traden gipsy-artiesten als Nicolaas, Zonzo, Luca, Mike en Juan op en gaven onder andere gastartiesten Mike Peterson en Danny Froger acte de présence. ‘Het programma was gevariërd. ‘Gypsy, lovesongs en motown.’

Janah is betrokken geraakt bij “Stichting Droom je Thuis” en heeft als ambassadeur voor onze stichting ruime mogelijkheden geboden om actie te voeren tijdens zijn concert. De kanjers waren ook uitgenodigd om als gast aanwezig te zijn bij het concert en zij hebben hier ontzettend van genoten evenals de vele andere bezoekers. Het werd een swingende en geweldige avond. De vibe, de sfeer, de mensen, alles was goed.

Wij bedanken Janah voor zijn overtuigende betrokkenheid bij onze stichting en onze kanjers. De opbrengst van de wervingsactie voor Droom Je Thuis is €8000,- geworden. Janah en allen ander medewerkers die dit mogelijk hebben gemaakt , bedankt voor deze mooie bijdrage.

(Foto Janah Louard: ArjoFrank-Fotografie)

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.