Gemeente Westland akkoord met “Verklaring van geen bedenkingen” bouwplanprocedure DJT

Eind maart 2020 zijn de definitieve tekeningen van het DJT-huis met alle verslagen van de onderzoeken ingediend bij de Gemeente Westland en is de formele procedure opgestart. Het betreft een zogenaamde bouwplanprocedure, teneinde de bestemming van de grond te wijzigen en gelijktijdig de omgevingsvergunning (bouwvergunning) aan te vragen.

In de raadsvergadering van 22 september heeft de gemeenteraad nu officieel haar akkoord heeft gegeven aan de “Verklaring Van Geen Bedenkingen” voor deze bouwplan procedure. Wij zijn heel blij dat deze stap in het proces nu eindelijk is gezet.

Wij hopen eind van dit jaar de definitieve bouwvergunning te mogen ontvangen waarna begin 2021 een aanvang kan worden gemaakt met de bouw van ons Droom Je Thuis-huis.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.