Column van Alphons de Wit is een mooie opsteker voor de kanjers van Droom Je Thuis

Eerder deze week lieten we via onze nieuwsbrief weten dat de bouw van ons droomhuis helaas vertraging oploopt. Nadat het bouwplan ter inzage is gelegd, zijn er acht bezwaren binnengekomen bij de gemeente. Voor Droom je Thuis is het nu afwachten of de indieners wel of niet in het gelijk gesteld worden en wij daarop onze plannen moeten wijzigen.
Zowel ouders als kinderen balen dat als gevolg hiervan de bouw vertraging oploopt. Het is dan ook hartverwarmend om te lezen dat er veel steun is voor onze plannen. Zo ook in een column van Alphons de Wit in het AD van zaterdag 9 januari, waar hij vol lof schrijft over onze kanjers, hun droom en ons huis wat tevens als ontmoetingsplek voor de buurt zal dienen.
We blijven vol vertrouwen en gaan we er vanuit dat binnen niet al te lange tijd samen met alle buurtbewoners kunnen gaan genieten van ons Droomhuis.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.