Oranjesluistocht levert 33.000 euro op voor Droom Je Thuis

De Oranjesluistocht heeft zaterdag 30 oktober een bedrag van 33.000 euro opgebracht voor de sport- en ontspanningsruimte in het huis van de stichting Droom Je Thuis in Naaldwijk.

‘We zijn ontzettend trots op dit prachtige resultaat en bedanken onze sponsoren, vrijwilligers en natuurlijk ook de deelnemers die ondanks de regen massaal op de fiets zijn gestapt’, liet de organisatie na afloop weten.

De Technodeur Oranjesluistocht was na een afwezigheid van twee jaar weer helemaal terug. Zaterdagmiddag werd om 13.00 uur het startschot gegeven voor de wieler- en MTB-tocht ten bate van het Droom je Thuis Huis in Naaldwijk. ,,We doen traditiegetrouw een aantal bedrijven aan en bovendien rijden we langs de locatie van het nog te bouwen Droom je Thuis Huis in Naaldwijk, waar de aannemer van het project een hapje aanbiedt”, zei organisator Hans Spies vooraf.

Dat deelnemers aan de Oranjesluistocht bij aanvang van de fietstocht hun QR-code moesten laten checken door de organisatie mocht de pret niet drukken. Na afloop van de tocht bood de organisatie de deelnemers een all you can eat-maaltijd aan. Dat is een horeca-activiteit en in de horeca moet de code worden gecheckt. Daarom ontkwam de organisatie er niet aan.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.