Ladies Run 2018 voor DJT

Ook dit jaar zal er een week na de Rotterdam marathon, op zondag 15 april, weer een Ladiesrun worden georganiseerd bij AV Waterweg. Het is alweer de tiende editie van dit evenement voor het goede doel. De naam van het goede doel is via een poll gekozen en de keuze is op Stichting Droom Je Thuis gevallen. En wij zijn natuurlijk ontzettend blij dat de Ladiesrun Lustrum 2018 dit jaar voor de jongeren van Droom Je Thuis loopt.

De donatie die wij ontvangen wordt besteed aan het tilsyteem dat wij gaan installeren in ons toekomstige Droom Je Thuis Huis. Het tilsysteem zal nodig zijn voor een aantal bewoners zodat de benodigde transfers op een veilige wijze kunnen worden uitgevoerd. Veilig en verantwoord voor de gehandicapte bewoner én de zorgverlener.

Namens de toekomstige bewoners en hun ouders bedanken wij de deelnemers van de Ladies-Run 2018 hartelijk voor uw steun. Steun waarmee het DJT-huis van alle gemakken kan worden voorzien om het volledig aan te passen aan de bewoners.

Wilt u mee doen aan deze run? Op 15 april start de 10de Ladiesrun om 10 uur op de atletiekbaan bij AVWaterweg Albert Schweitzerdreef in Maassluis. Je kunt vanaf 08.30 u inschrijven.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.