Tank en Schenk voor DJT

Het nieuwe tankstation-merk Peut van coöperatie De Vrije Pomp (DVP) wil in de toekomst een netwerk optuigen van zo’n honderd stations. Peut is een oud-Hollandse term voor brandstof en is afgeleid van het woord petroleum. Het is een merk dat een beetje rebels is, lef uitstraalt, ondernemend is, maar ook nuchter en Hollands.

Sinds een aantal weken is het tankstation (ex Argos) aan de Kruisbroekweg over gegaan in Peut. Per getankte liter draagt Peut Naaldwijk 1 cent af aan een goed doel.

Welke doel dat is, bepaal jij als klant zelf op de iPad bij de kassa.

Stichting Vrienden van Droom Je Thuis staat ook in het lijstje, waaruit je kan kiezen. Kies voor ons en in plaats van te sparen voor de zoveelste handdoek, ga je nu naar huis met het goede gevoel dat je meehelpt het Droom Je Thuishuis te realiseren in Naaldwijk, waarin jongeren met een meervoudige beperking de kans wordt geboden om echt onderdeel uit te maken van de lokale gemeenschap en zo kunnen leven in een ‘inclusieve’ samenleving, waarbij iedereen, óók mensen met een beperking, volwaardig deelnemen.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.