Intentieovereenkomst herontwikkeling locatie ‘Zuyt Brugge’ in Naaldwijk getekend!

Marga de Goeij, wethouder Zorg, Kees Quak voorzitter van Stichting Droom je Thuis en Julian Heemskerk directeur van Projectikon hebben 27 maart de intentieovereenkomst voor de (her)ontwikkeling van de locatie ‘Zuyt Brugge’ ondertekend. Het doel van deze overeenkomst is om gezamenlijk onderzoek te doen naar de planologische, ruimtelijke en financiële haalbaarheid van de (her)ontwikkeling van de locatie ‘Zuyt Brugge’ gelegen tussen de Secretaris Verhoeffweg en Zuideinde in Naaldwijk.
Stichting Droom je Thuis wil op het perceel naast de voormalige Kistenfabriek appartementen realiseren die geschikt zijn voor begeleid wonen voor jongeren met een beperking. Projectikon wil op deze locatie appartementen voor senioren en/of starters realiseren. Samen met de gemeente onderzoeken partijen de mogelijkheid om beide ontwikkelingen zo te combineren dat er een onderlinge samenhang is.

Op de foto: Onder toeziend oog van ouders en hun kinderen van Stichting Droom je Thuis tekenden Julian Heemskerk (Projectikon), wethouder de Goeij (gemeente Westland), Lonneke, en Kees Quak (Stichting Droom je Thuis) de intentieovereenkomst voor de herontwikkeling van het gebied ‘Zuyt Brugge’ in Naaldwijk. (foto: Thierry Schut Fotografie)

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.